Werken bij Captin

Captin is een bijzonder bedrijf op een bijzondere locatie. Jij bent in charge. We hebben jouw energie nodig, jouw kennis en jouw inzet om de ambitie van Captin waar te maken. Wij dagen je uit om de beste versie van jezelf te worden en boven jezelf uit te stijgen. Jij bepaalt waar je aan bijdraagt.

Vacatures Captin

Volg Captin op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures.

Open sollicitaties voor echte talenten zijn natuurlijk altijd welkom, deze kunnen worden gestuurd naar HR@captin.nl.

 

General Counsel Captin - Equity Management Services, 32 uur per week

Wat ga je bij Captin doen?

De General Counsel van Captin zal verantwoordelijk zijn voor alle juridische aspecten en rapporteert direct aan de Managing Directors.

De kerntaken van de General Counsel zullen betrekking hebben op communicatie en onderhandelingen met externe partijen, het coördineren en adviseren van cliënten inzake het noteringsproces en het herzien van noteringsapplicaties, het opstellen en onderhandelen van overeenkomsten en andere juridische documenten die de juridische rechten van de onderneming veiligstellen en het juridisch adviseren op verschillende fronten van de onderneming, het specificeren van intern bestuurlijk beleid, het samenwerken met het management aan bestuursvraagstukken en effectief Risk Management.

Download onze vacature…

Stage Captin Equity Management Services, 40 uur per week

Wat ga je bij Captin doen?

Gedurende enkele maanden werk je mee in het bedienen van participanten in beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen op het gebied van medewerkersparticipatie (aandelenplannen) en onderhandse markten (waar vraag en aanbod van financiële instrumenten bij elkaar komt).

Vanwege de grootte van Captin (12 personen) en de veelzijdigheid van hoogwaardige dienstverlening zal een breed scala aan ondersteunende werkzaamheden van jou gevraagd worden. Tot de werkzaamheden behoren het beantwoorden van vragen van participanten, oplossen van administratieve vraagstukken, onderzoek doen naar potentiele cliënten en diverse ondersteunende werkzaamheden.

Download onze vacature…

Privacy statement

Door het versturen van jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat Captin B.V. je persoonsgegevens verwerkt en bewaard gedurende 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Deze gegevens behandelen wij vertrouwelijk en gebruiken we uitsluitend voor wervings- en selectiedoeleinden. Wij verstrekken geen informatie aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij verwijderen je gegevens direct uit onze database zodra je ons daarom verzoekt.

Captin maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.