Noteringen

Attentie: aan beleggen zijn risico's verbonden. Lees hier meer over wat u moet weten als (potentiële) investeerder/belegger.

Captin faciliteert vele onderhandse markten, waaronder besloten, open en semi-open markten. Captin brengt vraag en aanbod op deze markten bij elkaar.

Beleggers kunnen op basis van ‘execution-only’-dienstverlening beleggen in die ondernemingen en fondsen. Dit houdt in dat wij u voorzien van feitelijke informatie en geen investeringsadvies verstrekken. U dient uw eigen afweging te maken of de dienstverlening en de investering, met bijbehorend risico, passend voor u zijn.

Per markt kunnen de handelsmethodiek en de juridische voorwaarden verschillen. Daarom is apart aanmelden voor elke onderneming of fonds waarin u wilt investeren noodzakelijk. Als belegger via de onderhandse markt hoeft u geen reguliere klant van Captin te zijn. De instap is eenvoudig. Wij begeleiden u daarbij.

Hieronder ziet u een aantal open onderhandse markten. In de toekomst vindt u hier meer investeringsmogelijkheden.

 

Disclaimer: Captin neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de door de uitgevende instellingen gepubliceerde informatie.

MKB Mixfonds IV

Als belegger in MKB Mixfonds IV investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven (bron: MKB Fonds).

MKB Obligaties A
MKB Obligaties B
MKB Obligaties C

MKB Mixfonds III

Als belegger in MKB Mixfonds III investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven (bron: MKB Fonds).

MKB Obligaties A
MKB Obligaties B
MKB Obligaties C
Certificaten van MKB Aandelen

MKB Mixfonds I

MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven. Als belegger in MKB Mixfonds I investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven (bron: MKB Fonds).

MKB Obligaties klasse A, B en C
MKB Aandelen A
MKB Aandelen B

ForFarmers

ForFarmers is een internationaal opererende onderneming, actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. (www.forfarmersgroup.eu)

Certificaten ForFarmers
0,05
€ 6,50
Participatierekening ForFarmers
0,13
€ 6,52
Voerequivalenten ForFarmers
0,30
€ 18,55

Captin maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.