Noteringen

Attentie: aan beleggen zijn risico's verbonden. Lees hier meer over wat u moet weten als (potentiële) investeerder/belegger.

Captin faciliteert vele onderhandse markten, waaronder besloten, open en semi-open markten. Captin brengt vraag en aanbod op deze markten bij elkaar.

Beleggers kunnen op basis van ‘execution-only’-dienstverlening beleggen in die ondernemingen en fondsen. Dit houdt in dat wij u voorzien van feitelijke informatie en geen investeringsadvies verstrekken. U dient uw eigen afweging te maken of de dienstverlening en de investering, met bijbehorend risico, passend voor u zijn.

Per markt kunnen de handelsmethodiek en de juridische voorwaarden verschillen. Daarom is apart aanmelden voor elke onderneming of fonds waarin u wilt investeren noodzakelijk. Als belegger via de onderhandse markt hoeft u geen reguliere klant van Captin te zijn. De instap is eenvoudig. Wij begeleiden u daarbij.

Hieronder ziet u een aantal open onderhandse markten. In de toekomst vindt u hier meer investeringsmogelijkheden.

 

Disclaimer: Captin neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de door de uitgevende instellingen gepubliceerde informatie.

MKB Mixfonds IV

Als belegger in MKB Mixfonds IV investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven (bron: MKB Fonds).

MKB Obligaties A
MKB Obligaties B
MKB Obligaties C

MKB Mixfonds III

Als belegger in MKB Mixfonds III investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven (bron: MKB Fonds).

MKB Obligaties A
MKB Obligaties B
MKB Obligaties C
Certificaten van MKB Aandelen

MKB Mixfonds I

MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven. Als belegger in MKB Mixfonds I investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven (bron: MKB Fonds).

MKB Obligaties klasse A, B en C
MKB Aandelen A
MKB Aandelen B

WindShareFund I

Wilt u Climate Bonds aan- of verkopen? Dan kunt u deelnemen aan het handelsplatform. Koop of verkoop uw Climate Bonds eenvoudig via het handelsplatform van Captin.

WindShareFund I WindShareFund I B.V. (www.windsharefund.com) richt zich op het investeren en participeren in rendabele en hoogwaardige windmolens op land in Duitsland.

ClimateBonds WindShareFund I B.V.
0,00
€ 500,00

Stichting Administratiekantoor Bovemij

Wilt u certificaten van Bovemij N.V. aan- en verkopen? Dan kunt u deelnemen aan het handelsplatform. Koop of verkoop uw Bovemij N.V. certificaten van aandelen eenvoudig via het handelsplatform van Captin.

Bovemij N.V. certificaten kunnen alleen verhandeld worden door aangeslotenen van de STAK. Captin zal het handelsplatform voor de Bovemij N.V. certificaten faciliteren.

Certificaten van aandelen Bovemij N.V.
0,00
€ 24,00

Stichting Administratiekantoor Management en Personeel IHC

Wilt u Certificaten van aandelen IHC en/of Certificaten van Vendor Notes IHC aan- en verkopen? Dan kunt u deelnemen aan het handelsplatform. Koop of verkoop uw Certificaten van aandelen IHC en/of Certificaten van Vendor Notes IHC eenvoudig via het handelsplatform van Captin. Captin faciliteert het handelsplatform voor de Stichting Administratiekantoor (STAK) Management en Personeel IHC, waar certificaten van aandelen IHC en certificaten van Vendor Notes IHC kunnen worden verhandeld.

Certificaten van aandelen IHC en certificaten van Vendor Notes IHC, gehouden door de STAK Management en Personeel IHC, kunnen enkel verhandeld worden door de certificaathouders binnen de STAK Management en Personeel IHC.

Certificaten van Vendor Notes 1 IHC
0,48
€ 0,98
Certificaten van Vendor Notes 2 IHC
0,05
€ 0,45
Certificaten van aandelen IHC
0,00
€ 0,00

ForFarmers

ForFarmers is een internationaal opererende onderneming, actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. (www.forfarmersgroup.eu)

Certificaten ForFarmers
0,05
€ 6,50
Participatierekening ForFarmers
0,13
€ 6,52
Voerequivalenten ForFarmers
0,00
€ 19,55

Captin maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.