Stichting Administratiekantoor Bovemij

Bovemij N.V. (www.bovemij.nl) is de financieel dienstverlener van de mobiliteitsbranche. In 1963 is Bovemij opgericht door de leden van BOVAG.

 

Bovemij N.V. richt zich op samenwerking met de bedrijven in de mobiliteitsbranche en heeft een deel van haar aandelen gecertificeerd via de Stichting Administratiekantoor Bovemij.

Slechts de aangesloten personen van Bovag hebben de beschikking, of kunnen de beschikking verkrijgen van deze certificaten.

 

Bovemij certificaten kunnen alleen verhandeld worden door aangeslotenen van Bovag. Captin faciliteert het handelsplatform voor de Bovemij certificaten.

Inschrijven Maak een afspraak Website Bovemij N.V.

Stichting Administratiekantoor Bovemij

Certificaten van aandelen Bovemij N.V.

Isin: NL0012730626

Certificaten van aandelen Bovemij N.V.

Sell
Orders Aantal Prijs
1 400 24,25
5 900 24,50
Buy
Orders Aantal Prijs
1 230 22,00

Belegt u in deze certificaten?

Disclaimer

Door de aankoop van Bovemij N.V. certificaten loopt u een risico. Als gevolg hiervan kunt u minder terugkrijgen dan uw inleg. Bij tussentijdse verkoop kan de verkoopprijs lager liggen dan uw inleg. De kans bestaat dat er geen koper is. Stichting Administratiekantoor Bovemij is niet verplicht om de certificaten van aandelen in te kopen. De Bovemij N.V. certificaten kunnen in waarde dalen.

Captin maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.